O kompaniji - MAGNUM :: MOJA MESARA :: PONUDA SA UKUSOM :: Dobro došli!

Go to content

Main menu:MAGNUM d.o.o.
Proizvodno prometno društvo “MAGNUM” d.o.o. osnovano je 2001. godine. Na samom početku preduzeće se bavilo distribucijom sladoleda, otuda je i nazvano po MAGNUM sladoledu. Kasnije se delatnost menja na distribuciju suhomesnatih, mlečnih i zamrznutih proizvoda, a od 2008. godine je krenulo i sa sopstvenom proizvodnjom. Sada je prerada mesa i proizvodnja mesnih prerađevina primarna delatnost ovog preduzeća.

Proizvodni pogon i direkcija smešteni su na istoj lokaciji u Šumadijskoj ulici u Paraćinu.

MAGNUM d.o.o. pored prodaje na veliko u svom sistemu ima i specijalizovane maloprodajne objekte za sveže meso i suhomesnate proizvode koje u svom asortimanu nude i robu široke potrošnje.

Dobar ukus MAGNUM proizvoda je ukus koji se oslanja na znanje i recepture starih moravskih  domaćina. Tradicionalni recepti, spojeni sa novom tehnologijom, najsavremenijim mašinama i alatima, garantuju kvalitetnu PONUDU SA UKUSOM.

Dimljeni program
Kompletan “MAGNUM” dimljeni program proizveden je prema receptima starih majstora. Naši dimljeni proizvodi upotpunili su ponudu mnogih restorana i ulepšali brojne gurmanske trpeze širom Srbije. Najsrdačnije vam preporučujemo neodoljivi izgled i ukus naših proizvoda dobijenih dimljenjem na najkvalitetnijem bukovom drvetu.
 
Bareni program
U našoj ponudi je široka paleta barenih proizvoda (grubo i fino usitnjenih) izrađenih sa izvanrednim nemačkim i austrijskim začinima.

Domaća mast i čvarci
Domaća svinjska mast i čvarci su proizvodi po kojima je MAGNUM naširoko prepoznatljiv.Kvalitet na prvom mestu
 
"MAGNUM" poseban akcenat stavlja na kvalitet svojih proizvoda, a sve u cilju zadovoljenja vaših potreba. Proizvodnja se odvija pod budnim okom visokoprofilisanog osoblja, eksternih saradnika i stručnog tima koji se konstantno usavršava, obzirom da nam je tendencija stalno usavršavanje i praćenje najnovijih tokova i trendova prehrambene industrije.
 
Godinama unazad uspešno primenjujemo i održavamo implementirani sistem upravljanja bezbednošću hrane koji je usaglašen sa zahtevima HACCP-a. Proizvodnja se odvija po principima dobre proizvođačke prakse GMP i dobre higijenske prakse GHP. Naširoko smo poznati i van granica naše zemlje, obzirom da preduzeće od 2016. godine ima dozvolu za izvoz u treće zemlje.

Proizvodnja bezbedne i zdrave hrane  je briga svih zaposlenih i svi u njoj učestvuju.

Top menadžment je stalni učesnik većine evropskih sajmova u oblasti prehrambene industrije kao što su Anuga u Kelnu, See food u Briselu i mnogi drugi. Redovni smo učesnik i Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

“MAGNUM” proizvodi su visoko kvalitetni, zdravi i ulivaju poverenje našim potrošačima i poslovnim partnerima. Danas je MAGNUM spoj tradicije i savremenosti - raste i razvija se veran svojim osnovnim kvalitetima. Tako će biti i sutra, još kvalitetnije i ukusnije!
 
Dobro došli u svet  MAGNUM “PONUDE SA UKUSOM”!
 
Back to content | Back to main menu